Разлистване на по Тема аскорбінова кислота

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 7 от 7
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Article23-Апр-201526-Фев-2016Вміст вітаміну С в овочах родини хрестоцвітних при зберіганніФик, І.; Fyk, I.
Article24-Апр-201427-Фев-2016Вміст вітаміну С у квашеній капустіБрикайло, О.; Brikaylo, Olya
Other24-Юни-201429-Юни-2014Дослідження вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванніФилима, Юлія Василівна; Fylyma, Yulia
Article1-Фев-201210-Апр-2013Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушінняМалежик, І.; Євчук, Я.; Дубковецький, І.; Malezhik, І.; Yevchuk, Ya.; Dubkovetskiy, I.
Article24-Апр-201427-Фев-2016Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при заморожуванніФилима, Ю.; Fylyma, Iu.
Thesis AbstractДек-201826-Дек-2018Зміни вмісту аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціКафтан, Анатолій Іванович
Other23-Юни-201423-Юни-2014Моніторинг вмісту вітаміну С при різних способах квашення капустиБрикайло, Ольга Василівна; Brykaylo, Olga