Перегляд зібрання за групою - Автори Voroshchuk, V.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 9 із 9
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Вплив реологічних властивостей на зневоднення молочно білкових масШинкарик, М. М.; Ворощук, В. Я.; Кравець, О. І.; Shynkaryk, M.; Voroshchuk, V.; Kravets, O.
Article1-лип-200814-вер-2018Дослідження затрат потужності в парі ротор-статор у роторно-вихрових емульсорах при виробництві композиційних продуктів на базі сиру домашньогоШинкарик, М.; Ворощук, Віктор Ярославович; Єресько, Георгій Олексійович; Кимачинський, Сергій Іванович; Shynkaryk, M.; Voroshchuk, V.; Eresko, G.; Kymachynsky, S.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Зношування елементів обладнання у харчовій промисловостіКобзар, І.; Криворучко, О.; Ворощук, Віктор Ярославович; Kobzar, I.; Kryvoruchko, O.; Voroshchuk, V.
Article8-жов-201521-гру-2015Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових масВорощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Оцінка надійності обладнання харчової промисловостіКравченюк, Р.; Фік, М.; Ворощук, В. Я.; Kravcheniuk, R.; Fik, M.; Voroshchuk, V.
Article29-жов-201422-січ-2016Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорахВорощук, В.; Шинкарик, М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M.
Article18-тра-20168-лип-2016Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорахШинкарик, М. М.; Ворощук, В. Я.; Shynkaryk, M.; Voroshchuk, V.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Система забезпечення якості продукціїРеник, В.; Червеняк, Р.; Ворощук, В. Я.; Renyk, V.; Cherveniak, R.; Voroshchuk, V.
Conference Abstract22-лис-202215-гру-2022Термодинамічний аналіз енергетичних ресурсівСтадник, Ігор Ярославович; Зварич, Наталія; Пилипець, Оксана Михайлівна; Ворощук, Віктор Ярославович; Stadnyk, I.; Zvarych, N.; Pylypets, O.; Voroshchuk, V.