Tipus | Data de publicació | Date of entry | Títol | Autor(s) |
Conference Abstract | 14-de -2020 | 3-de -2020 | Вплив реологічних властивостей на зневоднення молочно білкових мас | Шинкарик, М. М.; Ворощук, В. Я.; Кравець, О. І.; Shynkaryk, M.; Voroshchuk, V.; Kravets, O. |
Article | 1-de -2008 | 14-de -2018 | Дослідження затрат потужності в парі ротор-статор у роторно-вихрових емульсорах при виробництві композиційних продуктів на базі сиру домашнього | Шинкарик, М.; Ворощук, Віктор Ярославович; Єресько, Георгій Олексійович; Кимачинський, Сергій Іванович; Shynkaryk, M.; Voroshchuk, V.; Eresko, G.; Kymachynsky, S. |
Conference Abstract | 28-d’a-2022 | 16-de -2022 | Зношування елементів обладнання у харчовій промисловості | Кобзар, І.; Криворучко, О.; Ворощук, Віктор Ярославович; Kobzar, I.; Kryvoruchko, O.; Voroshchuk, V. |
Article | 8-d’o-2015 | 21-de -2015 | Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас | Ворощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M. |
Conference Abstract | 28-d’a-2022 | 16-de -2022 | Оцінка надійності обладнання харчової промисловості | Кравченюк, Р.; Фік, М.; Ворощук, В. Я.; Kravcheniuk, R.; Fik, M.; Voroshchuk, V. |
Article | 29-d’o-2014 | 22-de -2016 | Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорах | Ворощук, В.; Шинкарик, М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M. |
Article | 18-de -2016 | 8-de -2016 | Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорах | Шинкарик, М. М.; Ворощук, В. Я.; Shynkaryk, M.; Voroshchuk, V. |
Conference Abstract | 28-d’a-2022 | 16-de -2022 | Система забезпечення якості продукції | Реник, В.; Червеняк, Р.; Ворощук, В. Я.; Renyk, V.; Cherveniak, R.; Voroshchuk, V. |
Conference Abstract | 22-de -2022 | 15-de -2022 | Термодинамічний аналіз енергетичних ресурсів | Стадник, Ігор Ярославович; Зварич, Наталія; Пилипець, Оксана Михайлівна; Ворощук, Віктор Ярославович; Stadnyk, I.; Zvarych, N.; Pylypets, O.; Voroshchuk, V. |