Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Conference Abstract | 21-тра-2019 | 11-чер-2019 | Адхократія: управлінський стиль майбутнього | Стойко, І.; Віятик, І.; Stoyko, I.; Viyatyk, I. |
Article | 21-лис-2000 | 4-вер-2023 | Аналітично-експериментальне дослідження особливостей розрахунку припусків для обробки криволінійних вісей у зміщених центрах | Гевко, Богдан Матвійович; Стойко, Ігор Іванович; Gevko, B.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 16-тра-2019 | 4-чер-2019 | Антибюрократичний стиль управління | Стойко, І.; Stoyko, I. |
Article | 29-жов-2014 | 22-січ-2016 | Економічне моделювання: нобелівська премія і практика | Стойко, І.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 18-лис-2022 | 2-січ-2023 | Концепція державної політики у сфері розвитку соціально відповідального бізнесу в Україні як основа досягнення європейських стандартів | Бойко, Остап Богданович; Стойко, Ігор Іванович; Boyko, O.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Нестандартні закони Роберта Лутца (8 законів крайслер для управління готельно-рестораннм бізнесом) | Стойко, І. І.; Stoyko, I. |
Article | 10-чер-2011 | 6-лют-2016 | Організаційно-економічні механізми активізації розвитку туризму Тернопільщини | Андрушків, Богдан Миколайович; Стойко, Ігор Іванович; Мельник, Лілія Миколаївна; Andrushkiv, B.; Stoyko, I.; Melnyk, L. |
Article | 24-тра-2001 | 24-лип-2023 | Особливості базування криволінійних вісей транспортно-технологічних систем у трьох центрах | Гевко, Іван Богданович; Стойко, І.; Hevko, I.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 26-тра-2023 | 22-чер-2023 | Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанів | Стойко, Ігор Іванович; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 18-лис-2022 | 2-січ-2023 | Соціальне середовище сфери обслуговування: поточний стан та перспективи | Стойко, Ігор Іванович; Долубовська, О. Р.; Stoyko, I.; Dolubovska, O. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Специфіка інновацій ресторанного бізнесу | Могилевець, В.; Стойко, І. І.; Mogilevec, V.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 28-кві-2022 | 16-чер-2022 | Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства | Савків, М.; Басмат, І.; Стойко, І. І.; Savkiv, M.; Basmat, I.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | «Якість – безкоштовно» (14 принципів Філіпа Кросбі для управління якістю готельно-ресторанними послугами) | Стойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I.; Sherstiuk, R. |
Conference Abstract | 17-жов-2017 | 31-січ-2018 | Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності | Стойко, І. І.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 26-тра-2023 | 22-чер-2023 | Інноваційні тенденції в ресторанній індустрії у сьогочасних умовах | Мартинова, Д. Ю.; Стойко, І. І.; Martynova, D.; Stoyko, I. |