Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Conference Abstract | 21-May-2019 | 11-Haz-2019 | Адхократія: управлінський стиль майбутнього | Стойко, І.; Віятик, І.; Stoyko, I.; Viyatyk, I. |
Article | 21-Kas-2000 | 4-Eyl-2023 | Аналітично-експериментальне дослідження особливостей розрахунку припусків для обробки криволінійних вісей у зміщених центрах | Гевко, Богдан Матвійович; Стойко, Ігор Іванович; Gevko, B.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 16-May-2019 | 4-Haz-2019 | Антибюрократичний стиль управління | Стойко, І.; Stoyko, I. |
Article | 29-Eki-2014 | 22-Oca-2016 | Економічне моделювання: нобелівська премія і практика | Стойко, І.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 18-Kas-2022 | 2-Oca-2023 | Концепція державної політики у сфері розвитку соціально відповідального бізнесу в Україні як основа досягнення європейських стандартів | Бойко, Остап Богданович; Стойко, Ігор Іванович; Boyko, O.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 14-May-2020 | 3-Haz-2020 | Нестандартні закони Роберта Лутца (8 законів крайслер для управління готельно-рестораннм бізнесом) | Стойко, І. І.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 11-Eki-2024 | 11-Ara-2024 | Нова технологія на ресторанному ринку: віртуальний ресторанний бренд | Стойко, І. І.; Марущак, Х. М.; Stoyko, I.; Marushchak, H. |
Article | 10-Haz-2011 | 6-Şub-2016 | Організаційно-економічні механізми активізації розвитку туризму Тернопільщини | Андрушків, Богдан Миколайович; Стойко, Ігор Іванович; Мельник, Лілія Миколаївна; Andrushkiv, B.; Stoyko, I.; Melnyk, L. |
Article | 24-May-2001 | 24-Tem-2023 | Особливості базування криволінійних вісей транспортно-технологічних систем у трьох центрах | Гевко, Іван Богданович; Стойко, І.; Hevko, I.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 11-Eki-2024 | 11-Ara-2024 | Ресторанні технології для нових уподобань споживачів | Яциків, Н. Я.; Стойко, І. І.; Yatsykiv, N.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 26-May-2023 | 22-Haz-2023 | Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанів | Стойко, Ігор Іванович; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 18-Kas-2022 | 2-Oca-2023 | Соціальне середовище сфери обслуговування: поточний стан та перспективи | Стойко, Ігор Іванович; Долубовська, О. Р.; Stoyko, I.; Dolubovska, O. |
Conference Abstract | 28-Nis-2022 | 16-Haz-2022 | Специфіка інновацій ресторанного бізнесу | Могилевець, В.; Стойко, І. І.; Mogilevec, V.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 28-Nis-2022 | 16-Haz-2022 | Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства | Савків, М.; Басмат, І.; Стойко, І. І.; Savkiv, M.; Basmat, I.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 14-May-2020 | 3-Haz-2020 | «Якість – безкоштовно» (14 принципів Філіпа Кросбі для управління якістю готельно-ресторанними послугами) | Стойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I.; Sherstiuk, R. |
Conference Abstract | 17-Eki-2017 | 31-Oca-2018 | Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності | Стойко, І. І.; Stoyko, I. |
Conference Abstract | 26-May-2023 | 22-Haz-2023 | Інноваційні тенденції в ресторанній індустрії у сьогочасних умовах | Мартинова, Д. Ю.; Стойко, І. І.; Martynova, D.; Stoyko, I. |