Yazar Stoyko, I.

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 17 den 17
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Conference Abstract21-May-201911-Haz-2019Адхократія: управлінський стиль майбутньогоСтойко, І.; Віятик, І.; Stoyko, I.; Viyatyk, I.
Article21-Kas-20004-Eyl-2023Аналітично-експериментальне дослідження особливостей розрахунку припусків для обробки криволінійних вісей у зміщених центрахГевко, Богдан Матвійович; Стойко, Ігор Іванович; Gevko, B.; Stoyko, I.
Conference Abstract16-May-20194-Haz-2019Антибюрократичний стиль управлінняСтойко, І.; Stoyko, I.
Article29-Eki-201422-Oca-2016Економічне моделювання: нобелівська премія і практикаСтойко, І.; Stoyko, I.
Conference Abstract18-Kas-20222-Oca-2023Концепція державної політики у сфері розвитку соціально відповідального бізнесу в Україні як основа досягнення європейських стандартівБойко, Остап Богданович; Стойко, Ігор Іванович; Boyko, O.; Stoyko, I.
Conference Abstract14-May-20203-Haz-2020Нестандартні закони Роберта Лутца (8 законів крайслер для управління готельно-рестораннм бізнесом)Стойко, І. І.; Stoyko, I.
Conference Abstract11-Eki-202411-Ara-2024Нова технологія на ресторанному ринку: віртуальний ресторанний брендСтойко, І. І.; Марущак, Х. М.; Stoyko, I.; Marushchak, H.
Article10-Haz-20116-Şub-2016Організаційно-економічні механізми активізації розвитку туризму ТернопільщиниАндрушків, Богдан Миколайович; Стойко, Ігор Іванович; Мельник, Лілія Миколаївна; Andrushkiv, B.; Stoyko, I.; Melnyk, L.
Article24-May-200124-Tem-2023Особливості базування криволінійних вісей транспортно-технологічних систем у трьох центрахГевко, Іван Богданович; Стойко, І.; Hevko, I.; Stoyko, I.
Conference Abstract11-Eki-202411-Ara-2024Ресторанні технології для нових уподобань споживачівЯциків, Н. Я.; Стойко, І. І.; Yatsykiv, N.; Stoyko, I.
Conference Abstract26-May-202322-Haz-2023Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанівСтойко, Ігор Іванович; Stoyko, I.
Conference Abstract18-Kas-20222-Oca-2023Соціальне середовище сфери обслуговування: поточний стан та перспективиСтойко, Ігор Іванович; Долубовська, О. Р.; Stoyko, I.; Dolubovska, O.
Conference Abstract28-Nis-202216-Haz-2022Специфіка інновацій ресторанного бізнесуМогилевець, В.; Стойко, І. І.; Mogilevec, V.; Stoyko, I.
Conference Abstract28-Nis-202216-Haz-2022Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарстваСавків, М.; Басмат, І.; Стойко, І. І.; Savkiv, M.; Basmat, I.; Stoyko, I.
Conference Abstract14-May-20203-Haz-2020«Якість – безкоштовно» (14 принципів Філіпа Кросбі для управління якістю готельно-ресторанними послугами)Стойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I.; Sherstiuk, R.
Conference Abstract17-Eki-201731-Oca-2018Інноваційна спрямованість педагогічної діяльностіСтойко, І. І.; Stoyko, I.
Conference Abstract26-May-202322-Haz-2023Інноваційні тенденції в ресторанній індустрії у сьогочасних умовахМартинова, Д. Ю.; Стойко, І. І.; Martynova, D.; Stoyko, I.