Перегляд зібрання за групою - Автори Storozh, L. A.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Використання топінамбура в технології сиркових виробівПастушенчин, В. О.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Pastushenchyn, V. O.; Storozh, L. A.
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Використання імбиру для збагачення молочних продуктівРакоча, О. М.; Циб, Х.; Сторож, Л. А.; Rakocha, O. M.; Tsyb, Kh.; Storozh, L. A.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Вимоги до води, що використовується при виробництві сирівСторож, Людмила Анатоліївна; Цибіна, О. А.; Сторож, С. І.; Storozh, L. A.; Tsybina, O. A.; Storozh, S. I.
Article25-лис-201518-лют-2016Електрофоретична характеристика процесу виділення казофосфопептидівСторож, Л. А.; Скапцов, А. С.; Юкало, В. Г.; Storozh, L. A.; Skaptsov, A. S.; Yukalo, V. G.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Особливості біобезпечної утилізації побутових стоків молочних виробництвШвед, Ольга Василівна; Вічко, Олена Іванівна; Швед, Олекса Мирославович; Лубенець, Віра Ільківна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Shved, O. V.; Vichko, O. I.; Shved, O. M.; Lubenets, V. I.; Storozh, L. A.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Пажитник як смако-ароматична добавка для розсільних сирівЦибіна, О. А.; Сторож, Людмила Анатоліївна; Tsybina, O. A.; Storozh, L. A.
Conference Abstract18-тра-20171-лис-2017Характеристика гідролізату казеїну гель-фільтрацією на сефадексі і акрилексіЮкало, В. Г.; Сторож, Л. А.; Дуда, О. В.; Yukalo, V. G.; Storozh, L. A.; Duda, O. V.