Yazar Krupa, O.
Gösterilen sonuçlar 1 - 4 den 4
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Conference Abstract | 11-Ara-2024 | 24-Oca-2025 | Вплив температури оброблення сирного згустку на процес синерезису у технології кисломолочного сиру | Крупа, Ольга Миколаївна; Кость, І. В.; Krupa, O.; Kost’, I. |
Conference Abstract | 14-May-2020 | 3-Haz-2020 | Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Storozh, L.; Krupa, O. |
Conference Abstract | 11-Eki-2017 | 28-Eki-2017 | Спосіб виробництва йогуртного соусу | Крупа, Ольга Миколаївна; Шинкарик, М.; Давида, В.; Krupa, O.; Shynkaryk, M.; Davyda, V. |
Conference Abstract | 22-Eyl-2022 | 19-Eki-2022 | Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, L. |