Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Conference Abstract | 28-Eyl-2023 | 21-Kas-2023 | Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривців | Марчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I. |
Conference Abstract | 28-Kas-2018 | 18-Şub-2019 | Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервів | Карпик, Г. В.; Ходоровська, Н. І.; Karpyk, H. V.; Khodorovska, N. I. |
Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Tem-2023 | Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикаті | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y. |
Conference Abstract | 11-Ara-2024 | 24-Oca-2025 | Дослідження доцільності використання пажитника в технології здобних виробів | Сороцька, А. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Sorotska, A. V.; Karpyk, H. V. |
Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Tem-2023 | Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначення | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Клим, Л. В.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Klym, L. V. |
Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Tem-2023 | Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Якшина, Н. А.; Karpyk, H. V.; Yakshyna, N. A. |
Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Tem-2023 | Нетрадиційні види сировини для борошняних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Войтович, К. І.; Karpyk, H. V.; Voitovych, K. I. |
Conference Abstract | 11-Ara-2024 | 24-Oca-2025 | Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробах | Демидась, О. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Demydas, O. V.; Karpyk, H. V. |
Conference Abstract | 28-Eyl-2023 | 21-Kas-2023 | Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостями | Карпик, Галина Вікторівна; Свента, Н. М.; Karpyk, H. V.; Sventa, N. M. |