Yazar Karpyk, H. V.

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 9 den 9
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Conference Abstract28-Eyl-202321-Kas-2023Амінокислотний склад густого екстракту трави чорнобривцівМарчишин, С. М.; Слободянюк, Л. В.; Будняк, Л. І.; Бойко, Л. А.; Карпик, Галина Вікторівна; Вічко, Олена Іванівна; Marchyshyn, S. M.; Slobodianiuk, L. V.; Budniak, L. I.; Boiko, L. A.; Karpyk, H. V.; Vichko, O. I.
Conference Abstract28-Kas-201818-Şub-2019Використання желюючих речовин у виробництві концентрованих фруктових консервівКарпик, Г. В.; Ходоровська, Н. І.; Karpyk, H. V.; Khodorovska, N. I.
Conference Abstract24-May-202319-Tem-2023Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикатіКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y.
Conference Abstract11-Ara-202424-Oca-2025Дослідження доцільності використання пажитника в технології здобних виробівСороцька, А. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Sorotska, A. V.; Karpyk, H. V.
Conference Abstract24-May-202319-Tem-2023Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначенняКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Клим, Л. В.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Klym, L. V.
Conference Abstract24-May-202319-Tem-2023Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Якшина, Н. А.; Karpyk, H. V.; Yakshyna, N. A.
Conference Abstract24-May-202319-Tem-2023Нетрадиційні види сировини для борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Войтович, К. І.; Karpyk, H. V.; Voitovych, K. I.
Conference Abstract11-Ara-202424-Oca-2025Оцінювання властивостей відходів перцю як інгредієнта в хлібобулочних виробахДемидась, О. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Demydas, O. V.; Karpyk, H. V.
Conference Abstract28-Eyl-202321-Kas-2023Підвищення якості хліба виготовленого з борошна з низькими хлібопекарськими властивостямиКарпик, Галина Вікторівна; Свента, Н. М.; Karpyk, H. V.; Sventa, N. M.