Yn pori yn ôl Awdur Юрчак, В. Г.

Neidio i: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
neu roi rhai o'r llythrennau cyntaf:  
Yn dangos canlyniadau 1 i 5 o 5
MathDyddiad CyhoeddiDate of entryTeitlAwdur(on)
Conference Abstract24-May-202319-Jul-2023Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикатіКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y.
Conference Abstract22-May-201815-Jun-2018Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівкамиКарпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira
Conference Abstract24-May-202319-Jul-2023Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначенняКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Клим, Л. В.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Klym, L. V.
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробівКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Conference Abstract18-May-20171-Nov-2017Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівкамиКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira