Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 29-жов-2014 | 22-січ-2016 | Визначення концентрації панкреатину для виділення казофосфопептидів | Юкало, В.; Сторож, Л.; Штокало, М.; Шафранська, Т.; Кушнірук, Н.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Shtokalo, M.; Shafrans’ka, T.; Kushniruk, N. |
Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Вплив сортових характеристик томатів на процес сушіння | Мельнічук, О.; Юкало, В.; Корнутяк, О.; Melnichuk, O.; Yukalo, V.; Kornutyak, O. |
Article | 27-жов-2010 | 17-лют-2016 | Диск-електрофорез казеїну в градієнтному гелі | Юкало, В.; Сторож, Л.; Галич, Ю. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання | Юкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K. |
Article | 5-гру-2012 | 11-лют-2016 | Класифікація біотехнологій харчових продуктів | Юкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В. |
Article | 5-гру-2012 | 11-лют-2016 | Підбір протеолітичних препаратів для отримання харчових білкових гідролізатів | Вареник, І.; Агрес, Г.; Бицок, В.; Островська, Н.; Сторож, Л.; Юкало, В. |
Article | 14-тра-2008 | 24-тра-2016 | Фосфопептиди αS-казеїнів коров’ячого молока | Юкало, В.; Сторож, Л.; Кушнірук, Н. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії | Юкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O. |
Article | 14-гру-2011 | 17-лют-2016 | Іонообмінна хроматографія загального казеїну на ДЕАЕ-сефадексі А-50 | Юкало, В.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна |