Browsing by Author Стадник, Ігор Ярославович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 43  next >
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article4-Oct-202215-Feb-2023Dynamics of interaction of components during mixingСтадник, Ігор Ярославович; Піддубний, Володимир Антонович; Чагайда, Андрій Олегович; Федорів, Віктор Михайлович; Stadnyk, Ihor; Piddubnyy, Volodymyr; Chagaida, Andrii; Fedoriv, Viktor
Article19-Jun-202423-Jul-2024Influence of roll crushing of plant material on the consumer characteristics of «Ukrainske» biscuitsСтадник, Ігор Ярославович; Кравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Ростислав; Сабадош, Ганна; Stadnyk, Ihor; Kravchenyuk, Christina; Kravchenyuk, Rostyslav; Sabadosh, Anna
Article22-Dec-20201-Apr-2021Methods of calculation of the power for dough kneading with the use of blade-free working partСтадник, Ігор Ярославович; Пилипець, Оксана Михайлівна; Пилипець, Михайло Ількович; Піддубний, Володимир; Коломієць, Олена; Stadnik, Igor; Pylypets, Oksana; Pylypets, Mykhailo; Poddubny, Volodymyr; Kolomiiets, Olena
Article21-Mar-20235-Jul-2023Peculiarities of heat exchange in dough under rotary rollers actionПіддубний, Володимир Антонович; Каганець-Гаврилко, Людмила Петрівна; Федорів, Віктор Михайлович; Сенчишин, Віктор Степанович; Стадник, Ігор Ярославович; Piddubnyy, Volodymyr; Kahanets-Havrylko, Lyudmila; Fedoriv, Viktor; Senchishin, Viktor; Stadnyk, Ihor
Article31-Oct-201913-May-2020Peculiarities of heat exchange in dough under the rotating rollers actionСтадник, Ігор Ярославович; Лясота, Оксана Михайлівна; Піддубний, Володимир Антонович; Корець, Лідія; Stadnik, Igor; Lyasota, Oksana; Poddubny, Volodymyr; Korets, Lidiya
Article19-Apr-202223-Dec-2022Rationale for dosing and mixing germinated flax seeds with wheat flourКраєвська, Світлана Петрівна; Піддубний, Володимир Антонович; Форостяна, Нінель Петрівна; Стадник, Ігор Ярославович; Паньків, Юлія Юрівна; Krayevska, Svitlana; Piddubnyi, Volodymyr; Forostyana, Ninel; Stadnyk, Igor; Pankiv, Yuliya
Article12-Apr-202118-Feb-2022THE EFFECT OF DRY DEMINERALIZED WHEY (DDW) AND COCONUT OIL ON THE RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF THE LEGUME BUTTERСтадник, Ігор Ярославович; Балабан, Степан Миколайович
Other25-Oct-201124-Sep-2014Безлопатева тістомісильна машинаЛісовенко, Олексій Тимофійович; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovenko, Oleksii Tymofiiovych; Stadnyk, Ihor Yaroslavovych; Лисовенко, Алексей Тимофеевич; Стадник, Игорь Ярославович
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначенняЛісовська, Тетяна; Деркач, Андрій Васильович; Кушнірук, Наталія; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Derkach, Andriy; Kushniruk, Natalia; Stadnik, Igor
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошнаЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Джур, Ярослава; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Dzhur, Jaroslava; Stadnik, Igor
Conference Abstract24-Nov-202121-Dec-2021Вплив додаткових компонентів на процес бродіння опарСтадник, Ігор Ярославович; Василишин, Л. В.; Сташевський, С. В.; Stadnyk, I. Ya.; Basulushen, L. B.; Stachevskiy, S. B.
Conference Abstract29-Sep-202225-Oct-2022Вплив конструкції формувальних валків на течію середовища при розкачуванні і нагнітанніДеркач, А. В.; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, A. V.; Stadnyk, I. Ya.
Conference Abstract28-Apr-202216-Jun-2022Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тістаХарчій, А.; Бойко, Р.; Стадник, Ігор Ярославович; Kharchii, A.; Boiko, R.; Stadnyk, I. Y.
Patent3-May-202318-Nov-2023Газова тунельна пічБалабан, Степан Миколайович; Стадник, Ігор Ярославович; Каспрук, Володимир Богданович; Деркач, Андрій Васильович
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Динаміка руху рідинного потоку у транспортуючих мережах молочної галузіДеркач, Андрій Васильович; Кравченюк, Христина Юріївна; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, Andriy; Kravcheniuk, Khrystyna; Stadnyk, Igor
Article19-May-201521-Jan-2016Дослідження валкового нагнітання тістаДеркач, Андрій Васильович; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, Andrii; Stadnuk, Ihor
Article22-Feb-202311-Nov-2023Методика оцінки режиму рекуперації теплового потенціалу на підприємствах харчової галузіСтадник, Ігор Ярославович; Піддубний, Володимир Антонович; Балабан, Степан Миколайович; Каспрук, Володимир Богданович; Деркач, Андрій Васильович
Article27-Dec-201823-Dec-2018Методика розрахунку оптимальних параметрів валкового розкачуванняСтадник, Ігор Ярославович; Федак, Сергій Ігнатович; Пащенко, Б.С.; Ткачук, Н.А.
Methodical recommendations20219-Jun-2021Методичні вказівки до виконання практичної роботи з курсу «Техноекологія та цивільна безпека» за темою «Оцінка хімічної обстановки при аваріях на хімічно небезпечних об’єктах з викидом (виливом) небезпечних хімічних речовин» для студентів усіх напрямків і форм навчанняЗварич, Наталя Миколаївна; Стадник, Ігор Ярославович
Methodical recommendations20219-Jun-2021Методичні вказівки до виконання практичної роботи з курсу «Техноекологія та цивільна безпека» за темою «Оцінка хімічної обстановки при аваріях на хімічно небезпечних об’єктах з викидом (виливом) небезпечних хімічних речовин» для студентів усіх напрямків і форм навчанняЗварич, Наталя Миколаївна; Стадник, Ігор Ярославович