Перегляд зібрання за групою - Автори Копчак, Наталія Григорівна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Monograph202229-гру-2022The technology of semi-finished sponge products using extruded corn flourLisovska, T. O.; Лісовська, Тетяна Олегівна; Chorna, N. V.; Чорна, Н. В.; Kopchak, N. H; Копчак, Наталія Григорівна
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожиріннямКопчак, Наталія Григорівна; Покотило, Олег; Герасимів, Максим; Роган, Ірина; Адамішин, Ольга; Мультан, Ростислав; Kopchak, Nataliia; Pokotylo, Oleh; Herasymiv, Maksym; Rohan, Iryna; Adamishyn, Olha; Multan, Rostyslav
Methodical recommendations20219-жов-2021Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвахКопчак, Наталія Григорівна; Kopchak, Nataliia; Карпик, Галина Вікторівна; Karpyk, Halyna Viktorivna; Кравченюк, Христина Юріївна; Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna; Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna Stepanivna
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Способи підготовки фруктів для додавання у шоколадАдамішин, О.; Копчак, Наталія Григорівна; Adamishyn, O.; Kopchak, N.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Хімічний склад та корисні властивості какао-маслаКопчак, Наталія Григорівна; Kopchak, N. H.