การเรียกดู ตาม ผู้แต่ง Копчак, Наталія Григорівна

ข้ามไปยัง: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:  
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 5 จากทั้งหมด 5
ประเภทวันที่เผยแพร่Date of entryชื่อเรื่องผู้แต่ง
Monograph202229-ธัน-2022The technology of semi-finished sponge products using extruded corn flourLisovska, T. O.; Лісовська, Тетяна Олегівна; Chorna, N. V.; Чорна, Н. В.; Kopchak, N. H; Копчак, Наталія Григорівна
Conference Abstract10-ตุล-201915-พฤศ-2019Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожиріннямКопчак, Наталія Григорівна; Покотило, Олег; Герасимів, Максим; Роган, Ірина; Адамішин, Ольга; Мультан, Ростислав; Kopchak, Nataliia; Pokotylo, Oleh; Herasymiv, Maksym; Rohan, Iryna; Adamishyn, Olha; Multan, Rostyslav
Methodical recommendations20219-ตุล-2021Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвахКопчак, Наталія Григорівна; Kopchak, Nataliia; Карпик, Галина Вікторівна; Karpyk, Halyna Viktorivna; Кравченюк, Христина Юріївна; Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna; Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna Stepanivna
Conference Abstract28-เมษ-202216-มิถ-2022Способи підготовки фруктів для додавання у шоколадАдамішин, О.; Копчак, Наталія Григорівна; Adamishyn, O.; Kopchak, N.
Conference Abstract22-กัน-202219-ตุล-2022Хімічний склад та корисні властивості какао-маслаКопчак, Наталія Григорівна; Kopchak, N. H.