Перегляд зібрання за групою - Автори Карпик, Г.
Результати від 1 до 4 із 4
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба | Карпик, Г.; Гайдамака, М.; Karpyk, H.; Haidamaka, M. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування | Карпик, Г.; Спас, О.; Karpyk, H.; Spas, O. |
Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Харчова цінність ревеню та перспективи використання | Моспанко, Н.; Карпик, Г.; Mospanko, N.; Karpuk, G. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Хліб з цільного борошна –продукт здорового харчування | Карпик, Г.; Марко, Д.; Karpyk, H.; Marko, D. |