Перегляд зібрання за групою - Автори Дацишин, К. Є.
Результати від 1 до 4 із 4
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Аналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіях | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, К. Є.; Крупа, Ольга Ммиколаївна; Сторож, С. І.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, S. |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Використання спіруліни у технології сиркових виробів | Дацишин, К. Є.; Воробець, Д. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Vorobets, D. I. |
| Conference Abstract | 11-гру-2024 | 24-січ-2025 | Застосування борошна кіноа у сиркових виробах | Дуда, М. І.; Дацишин, К. Є.; Duda, M. I.; Datsyshyn, K. Ye. |
| Conference Abstract | 11-гру-2024 | 24-січ-2025 | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії | Криса, П. В.; Качарай, Б. М.; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Дацишин, К. Є.; Krysa, P.; Kacharay, B.; Lialyk, A.; Kravcheniuk, K.; Datsyshyn, K. |