Lehitse Autor Далєвська, Діана Ярославівна
Näidatakse tulemusi 1 kuni 6 6 -st
| Tüüp | Ilmumisaeg | Date of entry | Pealkiri | Autor(id) |
| Conference Abstract | 25-nov-2020 | 24-mär-2021 | Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру | Далєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S. |
| Conference Abstract | 6-det-2023 | 21-jaa-2024 | Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації | Покотило, Олег Степанович; Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Pokotylo, O. S.; Dalievska, D. Ya.; Dalievsky, V. M. |
| Conference Abstract | 28-sep-2023 | 21-nov-2023 | Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду | Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M. |
| Conference Abstract | 20-mai-2021 | 23-juu-2021 | Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання | Далєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S. |
| Dissertation | det-2021 | 20-det-2021 | Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду | Далєвська, Діана Ярославівна |
| Conference Abstract | 24-mai-2023 | 19-juu-2023 | Хімічний склад води біологічно активної добавки «Йодіс-концентрат» | Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M. |