Разлистване на по Автор Далєвська, Діана Ярославівна

Преминаване към: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или въведете първите няколко букви:  
Показване на резултати 1 до 6 от 6
ТипДата на ПубликуванеDate of entryЗаглавиеАвтор(и)
Conference Abstract25-Ное-202024-Мар-2021Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіруДалєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract6-Дек-202321-Яну-2024Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментаціїПокотило, Олег Степанович; Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Pokotylo, O. S.; Dalievska, D. Ya.; Dalievsky, V. M.
Conference Abstract28-Сеп-202321-Ное-2023Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йодуДалєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M.
Conference Abstract20-Май-202123-Юни-2021Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберіганняДалєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S.
DissertationДек-202120-Дек-2021Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йодуДалєвська, Діана Ярославівна
Conference Abstract24-Май-202319-Юли-2023Хімічний склад води біологічно активної добавки «Йодіс-концентрат»Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M.