Prohlížení dle Autor Далєвська, Діана Ярославівна

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 6 z 6
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Conference Abstract25-lis-202024-bře-2021Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіруДалєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract6-pro-202321-led-2024Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментаціїПокотило, Олег Степанович; Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Pokotylo, O. S.; Dalievska, D. Ya.; Dalievsky, V. M.
Conference Abstract28-zář-202321-lis-2023Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йодуДалєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M.
Conference Abstract20-kvě-202123-čer-2021Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберіганняДалєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S.
Dissertationpro-202120-pro-2021Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йодуДалєвська, Діана Ярославівна
Conference Abstract24-kvě-202319-čer-2023Хімічний склад води біологічно активної добавки «Йодіс-концентрат»Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M.