Разлистване на по Автор Далєвська, Діана Ярославівна
Показване на резултати 1 до 6 от 6
Тип | Дата на Публикуване | Date of entry | Заглавие | Автор(и) |
Conference Abstract | 25-Ное-2020 | 24-Мар-2021 | Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру | Далєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 6-Дек-2023 | 21-Яну-2024 | Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації | Покотило, Олег Степанович; Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Pokotylo, O. S.; Dalievska, D. Ya.; Dalievsky, V. M. |
Conference Abstract | 28-Сеп-2023 | 21-Ное-2023 | Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду | Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M. |
Conference Abstract | 20-Май-2021 | 23-Юни-2021 | Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання | Далєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S. |
Dissertation | Дек-2021 | 20-Дек-2021 | Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду | Далєвська, Діана Ярославівна |
Conference Abstract | 24-Май-2023 | 19-Юли-2023 | Хімічний склад води біологічно активної добавки «Йодіс-концентрат» | Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M. |