Prohlížení dle Autor Далєвська, Діана Ярославівна
Zobrazují se výsledky 1 až 6 z 6
Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Conference Abstract | 25-lis-2020 | 24-bře-2021 | Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіру | Далєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 6-pro-2023 | 21-led-2024 | Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментації | Покотило, Олег Степанович; Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Pokotylo, O. S.; Dalievska, D. Ya.; Dalievsky, V. M. |
Conference Abstract | 28-zář-2023 | 21-lis-2023 | Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йоду | Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M. |
Conference Abstract | 20-kvě-2021 | 23-čer-2021 | Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберігання | Далєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S. |
Dissertation | pro-2021 | 20-pro-2021 | Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йоду | Далєвська, Діана Ярославівна |
Conference Abstract | 24-kvě-2023 | 19-čer-2023 | Хімічний склад води біологічно активної добавки «Йодіс-концентрат» | Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M. |