Affiliation Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 26 - 45 den 60 < önceki   sonraki >
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Article25-Nis-201316-Şub-2016Мережеві комплекси на основі концепції NGNЮнко, В. Є.
Article29-Eki-201422-Oca-2016Метод екстремального наведення для антенних системГладьо, Юрій Богданович; Дуда, О.; Gladyo, Yu.; Duda, O.
Conference Abstract22-May-201815-Haz-2018Метод запобігання виникненню акустичного резонансу в лампах високого тискуМедвідь, Володимир Романович; Бєлякова, Ірина; Пісьціо, Вадим Петрович; Medvid, Volodymyr; Belyakova, Iryna; Vadim, Piscio
Article24-Kas-201021-Şub-2016Методика розрахунку енергетичного спектру та дослідження електричних характеристик систем з квантовими точкамиДідух, Леонід Дмитрович; Скоренький, Юрій Любомирович; Крамар, Олександр Іванович; Дубик, Сергій Орестович
Conference Abstract11-Eki-201728-Eki-2017Методика розрахунку роторно-вихрового емульсораШинкарик, Марія Миколаївна; Ворощук, Віктор Ярославович; Shynkaryk, Mariya; Voroshchuk, Viktor
Methodical recommendations201818-May-2018Методичні вказівки для практичних занять з курсу «Психологія релігії» для студентів спеціальності 053 «Психологія» всіх форм навчанняСтоцький, Ярослав Васильович
Methodical recommendations201722-Haz-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина І) для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-Haz-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза виробництва харчової продукції» (Частина ІІ «Гігієнічна експертиза харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendations201722-Haz-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна
Methodical recommendations201722-Haz-2018Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»Вічко, Олена Іванівна
Article24-Kas-201021-Şub-2016Наукова та просвітницька діяльність Українського фізичного товаристваКрамар, Олександр Іванович
Article24-Kas-201021-Şub-2016Нобелівська премія з фізики за 2010 рікСкоренький, Юрій Любомирович
Article27-Eki-201017-Şub-2016Новий варіант узагальненого наближення Хартрі-Фока. II. Густина енергетичних станів в моделі Хаббарда і полярній моделіДідух, Леонід Дмитрович; Крамар, Олександр Іванович; Довгоп’ятий, Юрій Миронович
Article22-Nis-201020-Şub-2016Основні методи просування сайту в мережі ІнтернетОнисько, М. І.
Article27-Eki-201017-Şub-2016Оцінка змінного періоду та змінної частоти серцебиття пацієнтів у різних вікових групахПриймак, М.; Сарабун, Р.
Article22-Nis-201020-Şub-2016Оцінка конкурентного середовища фармацевтичного ринку УкраїниРедчук, І.
HandbookKas-20203-Kas-2020Платформа .NET та мова програмування C# 8.0Коноваленко, Ігор Володимирович; Марущак, Павло Орестович; Konovalenko, Ihor; Maruschak, Pavlo
Article26-Mar-20123-Şub-2016Політетрафторетилен, як покриття для робочих органів гвинтового конвеєраВозний, Р. М.; Voznyi, R. M.
Conference Abstract11-Eki-201728-Eki-2017Порівняльна характеристика вихрових і відцентрових пиловловлювачівКаспрук, Володимир Богданович; Kaspruk, Volodymyr
Article19-Nis-201116-Şub-2016Правова природа шлюбуЛевченко, Х.