Перегляд зібрання за групою - Автори Krupa, O.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 4 із 4
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-гру-202424-січ-2025Вплив температури оброблення сирного згустку на процес синерезису у технології кисломолочного сируКрупа, Ольга Миколаївна; Кость, І. В.; Krupa, O.; Kost’, I.
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидівЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Storozh, L.; Krupa, O.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Спосіб виробництва йогуртного соусуКрупа, Ольга Миколаївна; Шинкарик, М.; Давида, В.; Krupa, O.; Shynkaryk, M.; Davyda, V.
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молокаЮкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, L.