Percorrer por autor Лісовська, Тетяна

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-6 de 6.
TipoDataDate of entryTítuloAutor(es)
Conference Abstract10-Out-201915-Nov-2019Безглютеновий бісквітний напівфабрикат з використанням борошна кукурудзяного екструдованогоЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Кушнірук, Наталія; Lisovska, Tatiana; Shplyk, Oleksandra; Kushniruk, Natalia
Conference Abstract10-Out-201915-Nov-2019Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикатуЛісовська, Тетяна; Заставна, Аліна; Lisovska, Tatiana; Zastavna, Alina
Conference Abstract11-Out-201728-Out-2017Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначенняЛісовська, Тетяна; Деркач, Андрій Васильович; Кушнірук, Наталія; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Derkach, Andriy; Kushniruk, Natalia; Stadnik, Igor
Conference Abstract11-Out-201728-Out-2017Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошнаЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Джур, Ярослава; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Dzhur, Jaroslava; Stadnik, Igor
Conference Abstract22-Mai-201815-Jun-2018Зміни показників якості бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошна при зберіганніЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Кушнірук, Наталія; Чорна, Ніна; Lisovskaya, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Kushniruk, Natalia; Chorna, Nina
Conference Abstract24-Mai-202319-Jul-2023Погляд на нові десертиЛісовська, Тетяна; Криськова, Л.; Стефанишин, В.; Lisovska, T.; Kryskova, L.; Stefanyshyn, V.