Bilatu honako honen arabera: Egilea Stoyko, I.

Joan 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Edo lehen letrak idatzi:  
17tik 1-17 emaitza erakusten.
MotaArgitalpen-dataDate of entryTituluaEgilea/k
Conference Abstract21-May-201911-Jun-2019Адхократія: управлінський стиль майбутньогоСтойко, І.; Віятик, І.; Stoyko, I.; Viyatyk, I.
Article21-Nov-20004-Sep-2023Аналітично-експериментальне дослідження особливостей розрахунку припусків для обробки криволінійних вісей у зміщених центрахГевко, Богдан Матвійович; Стойко, Ігор Іванович; Gevko, B.; Stoyko, I.
Conference Abstract16-May-20194-Jun-2019Антибюрократичний стиль управлінняСтойко, І.; Stoyko, I.
Article29-Oct-201422-Jan-2016Економічне моделювання: нобелівська премія і практикаСтойко, І.; Stoyko, I.
Conference Abstract18-Nov-20222-Jan-2023Концепція державної політики у сфері розвитку соціально відповідального бізнесу в Україні як основа досягнення європейських стандартівБойко, Остап Богданович; Стойко, Ігор Іванович; Boyko, O.; Stoyko, I.
Conference Abstract14-May-20203-Jun-2020Нестандартні закони Роберта Лутца (8 законів крайслер для управління готельно-рестораннм бізнесом)Стойко, І. І.; Stoyko, I.
Conference Abstract11-Oct-202411-Dec-2024Нова технологія на ресторанному ринку: віртуальний ресторанний брендСтойко, І. І.; Марущак, Х. М.; Stoyko, I.; Marushchak, H.
Article10-Jun-20116-Feb-2016Організаційно-економічні механізми активізації розвитку туризму ТернопільщиниАндрушків, Богдан Миколайович; Стойко, Ігор Іванович; Мельник, Лілія Миколаївна; Andrushkiv, B.; Stoyko, I.; Melnyk, L.
Article24-May-200124-Jul-2023Особливості базування криволінійних вісей транспортно-технологічних систем у трьох центрахГевко, Іван Богданович; Стойко, І.; Hevko, I.; Stoyko, I.
Conference Abstract11-Oct-202411-Dec-2024Ресторанні технології для нових уподобань споживачівЯциків, Н. Я.; Стойко, І. І.; Yatsykiv, N.; Stoyko, I.
Conference Abstract26-May-202322-Jun-2023Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанівСтойко, Ігор Іванович; Stoyko, I.
Conference Abstract18-Nov-20222-Jan-2023Соціальне середовище сфери обслуговування: поточний стан та перспективиСтойко, Ігор Іванович; Долубовська, О. Р.; Stoyko, I.; Dolubovska, O.
Conference Abstract28-Apr-202216-Jun-2022Специфіка інновацій ресторанного бізнесуМогилевець, В.; Стойко, І. І.; Mogilevec, V.; Stoyko, I.
Conference Abstract28-Apr-202216-Jun-2022Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарстваСавків, М.; Басмат, І.; Стойко, І. І.; Savkiv, M.; Basmat, I.; Stoyko, I.
Conference Abstract14-May-20203-Jun-2020«Якість – безкоштовно» (14 принципів Філіпа Кросбі для управління якістю готельно-ресторанними послугами)Стойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I.; Sherstiuk, R.
Conference Abstract17-Oct-201731-Jan-2018Інноваційна спрямованість педагогічної діяльностіСтойко, І. І.; Stoyko, I.
Conference Abstract26-May-202322-Jun-2023Інноваційні тенденції в ресторанній індустрії у сьогочасних умовахМартинова, Д. Ю.; Стойко, І. І.; Martynova, D.; Stoyko, I.