Yazar Voroshchuk, V.

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 9 den 9
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Conference Abstract14-May-20203-Haz-2020Вплив реологічних властивостей на зневоднення молочно білкових масШинкарик, М. М.; Ворощук, В. Я.; Кравець, О. І.; Shynkaryk, M.; Voroshchuk, V.; Kravets, O.
Article1-Tem-200814-Eyl-2018Дослідження затрат потужності в парі ротор-статор у роторно-вихрових емульсорах при виробництві композиційних продуктів на базі сиру домашньогоШинкарик, М.; Ворощук, Віктор Ярославович; Єресько, Георгій Олексійович; Кимачинський, Сергій Іванович; Shynkaryk, M.; Voroshchuk, V.; Eresko, G.; Kymachynsky, S.
Conference Abstract28-Nis-202216-Haz-2022Зношування елементів обладнання у харчовій промисловостіКобзар, І.; Криворучко, О.; Ворощук, Віктор Ярославович; Kobzar, I.; Kryvoruchko, O.; Voroshchuk, V.
Article8-Eki-201521-Ara-2015Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових масВорощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M.
Conference Abstract28-Nis-202216-Haz-2022Оцінка надійності обладнання харчової промисловостіКравченюк, Р.; Фік, М.; Ворощук, В. Я.; Kravcheniuk, R.; Fik, M.; Voroshchuk, V.
Article29-Eki-201422-Oca-2016Переваги теплової обробки сиркових мас у роторно-вихрових емульсорахВорощук, В.; Шинкарик, М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M.
Article18-May-20168-Tem-2016Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорахШинкарик, М. М.; Ворощук, В. Я.; Shynkaryk, M.; Voroshchuk, V.
Conference Abstract28-Nis-202216-Haz-2022Система забезпечення якості продукціїРеник, В.; Червеняк, Р.; Ворощук, В. Я.; Renyk, V.; Cherveniak, R.; Voroshchuk, V.
Conference Abstract22-Kas-202215-Ara-2022Термодинамічний аналіз енергетичних ресурсівСтадник, Ігор Ярославович; Зварич, Наталія; Пилипець, Оксана Михайлівна; Ворощук, Віктор Ярославович; Stadnyk, I.; Zvarych, N.; Pylypets, O.; Voroshchuk, V.