การเรียกดู ตาม ผู้แต่ง Юрчак, В. Г.
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 5 จากทั้งหมด 5
ประเภท | วันที่เผยแพร่ | Date of entry | ชื่อเรื่อง | ผู้แต่ง |
Conference Abstract | 24-พฤษ-2023 | 19-กรก-2023 | Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикаті | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y. |
Conference Abstract | 22-พฤษ-2018 | 15-มิถ-2018 | Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками | Карпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 24-พฤษ-2023 | 19-กรก-2023 | Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначення | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Клим, Л. В.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Klym, L. V. |
Conference Abstract | 11-ตุล-2017 | 28-ตุล-2017 | Забезпечення добової потреби людини в основних нутрієнтах та харчових волокнах при споживанні збагачених макаронних виробів | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 18-พฤษ-2017 | 1-พฤศ-2017 | Оптимізації параметрів тістоприготування макаронних виробів з пшеничними висівками | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |