Anzeige von nach Autor Юкало, В.

Gehe zu: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
oder geben Sie die Anfangszeichen ein:  
Anzeige der Treffer 1 bis 9 von 9
DokumenttypErscheinungsdatumDate of entryTitelAutor(en)
Article29-Okt-201422-Jan-2016Визначення концентрації панкреатину для виділення казофосфопептидівЮкало, В.; Сторож, Л.; Штокало, М.; Шафранська, Т.; Кушнірук, Н.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Shtokalo, M.; Shafrans’ka, T.; Kushniruk, N.
Conference Abstract11-Okt-201728-Okt-2017Вплив сортових характеристик томатів на процес сушінняМельнічук, О.; Юкало, В.; Корнутяк, О.; Melnichuk, O.; Yukalo, V.; Kornutyak, O.
Article27-Okt-201017-Feb-2016Диск-електрофорез казеїну в градієнтному геліЮкало, В.; Сторож, Л.; Галич, Ю.
Article8-Okt-201521-Dez-2015Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використанняЮкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.
Article5-Dez-201211-Feb-2016Класифікація біотехнологій харчових продуктівЮкало, А.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Юкало, В.
Article5-Dez-201211-Feb-2016Підбір протеолітичних препаратів для отримання харчових білкових гідролізатівВареник, І.; Агрес, Г.; Бицок, В.; Островська, Н.; Сторож, Л.; Юкало, В.
Article14-Mai-200824-Mai-2016Фосфопептиди αS-казеїнів коров’ячого молокаЮкало, В.; Сторож, Л.; Кушнірук, Н.
Article8-Okt-201521-Dez-2015Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хіміїЮкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O.
Article14-Dez-201117-Feb-2016Іонообмінна хроматографія загального казеїну на ДЕАЕ-сефадексі А-50Юкало, В.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна