Lehitse Autor Карпик, Г.
Näidatakse tulemusi 1 kuni 4 4 -st
Tüüp | Ilmumisaeg | Date of entry | Pealkiri | Autor(id) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 20-mai-2021 | 23-juu-2021 | Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба | Карпик, Г.; Гайдамака, М.; Karpyk, H.; Haidamaka, M. |
Conference Abstract | 20-mai-2021 | 23-juu-2021 | Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування | Карпик, Г.; Спас, О.; Karpyk, H.; Spas, O. |
Conference Abstract | 14-mai-2020 | 3-juu-2020 | Харчова цінність ревеню та перспективи використання | Моспанко, Н.; Карпик, Г.; Mospanko, N.; Karpuk, G. |
Conference Abstract | 20-mai-2021 | 23-juu-2021 | Хліб з цільного борошна –продукт здорового харчування | Карпик, Г.; Марко, Д.; Karpyk, H.; Marko, D. |