การเรียกดู ตาม ผู้แต่ง Джур, Ярослава Богданівна

ข้ามไปยัง: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
หรือใส่อักษรขึ้นต้นของชื่อผู้แต่ง:  
แสดงผลลัพธ์ 1 ถึง 8 จากทั้งหมด 8
ประเภทวันที่เผยแพร่Date of entryชื่อเรื่องผู้แต่ง
Learning Object8-กรก-20168-กรก-2016Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт (частина 1) з курсу «Загальна хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності ступеня «Бакалавр"Джур, Ярослава Богданівна
Learning Object12-กรก-201612-กรก-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Ваги та правила зважування. Мірний посуд. Визначення густини. Визначення рН" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object12-กรก-201612-กรก-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи " Правила техніки безпеки при роботі в хімічній лабораторії. Техніка виконання лабораторних робіт. Лабораторний скляний посуд" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Object12-กรก-201612-กรก-2016Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи "Хімічний фарфоровий посуд. Допоміжні пристрої та матеріали. Очищення хімічного посуду" з курсу "Загальна та неорганічна хімія"Джур, Ярослава Богданівна; Лісовська, Тетяна Олегівна
Learning Objectพฤษ-201719-มิถ-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення органічних кислот у харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна
Learning Objectพฤษ-201719-มิถ-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Визначення хімічних елементів у біологічному матеріалі» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна
-พฤษ-201719-มิถ-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна
Learning Objectพฤษ-201718-มิถ-2017МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна