Bilatu honako honen arabera: UDC 664.8/9

Joan 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Edo lehen letrak idatzi:  
10tik 1-10 emaitza erakusten.
MotaArgitalpen-dataDate of entryTituluaEgilea/k
Conference Abstract28-Nov-201818-Feb-2019Вміст аскорбінової кислоти у фруктах при термічній обробціПокотило, О. С.; Кафтан, А. І.; Pokotylo, O. S.; Kaftan, A. I.
Article24-Apr-201427-Feb-2016Вплив пектину на стабілізацію структури концентрованих фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, O. U.
Article25-Apr-201316-Feb-2016Заморожені овочі незамінні компоненти харчування людиниГерій, О.
Conference Abstract11-Oct-201728-Oct-2017Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha
Article25-Apr-201726-Jul-2017Значення емульсій у харчуванніМатіяш, О.; Броніцький, А.; Matiyash, O.; Bronitskiy, A.
Article25-Apr-201316-Feb-2016Особливості зберігання харчових продуктів у замороженому виглядіЧайка, М. Ю.
Other24-Jun-201423-Jun-2014Способи підвищення структуроутворювальних властивостей пектинових речовин у виробництві фруктових консервівШинкарук, Оксана Юріївна; Shynkaruk, Shynkaruk
Conference Abstract26-Apr-201830-May-2018Структурно-механічні властивості харчових продуктівТютях, О.; Tiutiakh, O.
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia
Article25-Apr-201316-Feb-2016Фруктові консерви з цитрусових і гарбузаВанкевич, О.