Перегляд зібрання за групою - УДК 658.562

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 17 із 17
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article24-жов-201322-бер-2017Використання математичних моделей стосовно прогнозу водневого показника у гідроекосистемахГарматій, Наталія Михайлівна; Гуменюк, Г. Б.; Garmatiy, N.; Humenyuk, H.
Article25-лис-201518-лют-2016Дослідження методів удосконалення систем управління вимірюваннямиКриль, М. О.; Зубрецька, Н. А.; Kryl, M. O.; Zubretcka, N. A.
Article18-бер-20133-лют-2014Залежність номінальних світлових віддач джерел світла від номінальних потужностейТарасенко, Микола Григорович; Козак, Катерина Миколаївна; Tarasenko, M.; Kozak, K.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктівГребельник, О. П.; Надточій, В. М.; Hrebelnyk, O. P.; Nadtochii, V. M.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленогоХаустова, Тетяна; Усенко, Микола; Khaustova, Tetyana; Usenko, Mykolay
Article23-кві-200913-бер-2016Модель досконалості – сучасний елемент аналізу діяльнольності підприємстваМашталяр, Г.
Article17-лис-201624-бер-2017Обґрунтування наявності взаємозв’язку між системою екологічного управління та системою управління якістю продукціїБельзецький, В. М.; Мельник, Лілія Миколаївна; Belzetskyi, V.; Melnyk, L. M.
Article20-лис-201316-бер-2017Основні напрями формування молокопереробної промисловості УкраїниПаляниця, В.; Погребнюк, Ю.
Article18-кві-200721-бер-2016Особливості сертифікації молока та молочних продуктівПаласюк, І.
Article25-лис-201518-лют-2016Оцінювання якості пробіотиківЯрута, В. О.; Бондаренко, В. М.; Yaruta, V. O.; Bondarenko, V. M.
Article21-гру-201024-лют-2016Підвищення достовірності узагальненої оцінки якості продукціїГончаров, Олександр; Барилко, Сергій; Зубрецька, Наталія; Федін, Сергій; Goncharov, Oleksandr; Barylko, Sergiy; Zubrec’ka, Nataliya; Fedin, Sergiy
Article24-кві-20146-бер-2016Підвищення якості як елемент покращення реалізації продукції в кондитерській галузіПономар, Н.; Ponomar, N.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Система забезпечення якості продукціїРеник, В.; Червеняк, Р.; Ворощук, В. Я.; Renyk, V.; Cherveniak, R.; Voroshchuk, V.
Conference Abstract23-кві-20204-чер-2020Сучасні методи досліджень якості молокаРогозюк, А.; Rogozyuk, A.
Article8-жов-201521-гру-2015Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походженняПриліпко, Т.; Букалова, Н.; Prilipko, T. M.; Bukalova, N. V.
Article7-сер-201324-лют-2014Чисельний аналіз розвитку в’язкого руйнування ділянок магістральних трубопроводів з типовими дефектамиМіленін, О.; Великоіваненко, О.; Розинка, Г.; Півторак, Н.; Milenin, O.; Velikoivanenko, O.; Rozynka, G.; Pivtorak, N.
Article30-лис-201412-лис-2014Якість продукції як ключовий чинник забезпечення конкурентоспроможності підприємстваБілан, Оксана; Билан, Оксана; Bilan, Oksanа