Перегляд зібрання за групою - Автори Krupa, O.
Результати від 1 до 6 із 6
| Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Аналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіях | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, К. Є.; Крупа, Ольга Ммиколаївна; Сторож, С. І.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, S. |
| Conference Abstract | 11-гру-2024 | 24-січ-2025 | Вплив температури оброблення сирного згустку на процес синерезису у технології кисломолочного сиру | Крупа, Ольга Миколаївна; Кость, І. В.; Krupa, O.; Kost’, I. |
| Conference Abstract | 25-вер-2025 | 28-жов-2025 | Морозиво із екстрактом родіоли | Стасюк, М. В.; Крупа, Ольга Миколаївна; Stasyuk, M.; Krupa, O. |
| Conference Abstract | 14-тра-2020 | 3-чер-2020 | Отримання сироваткових гідролізатів в умовах збереження природних біоактивних пептидів | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Крупа, Ольга Миколаївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Storozh, L.; Krupa, O. |
| Conference Abstract | 11-жов-2017 | 28-жов-2017 | Спосіб виробництва йогуртного соусу | Крупа, Ольга Миколаївна; Шинкарик, М.; Давида, В.; Krupa, O.; Shynkaryk, M.; Davyda, V. |
| Conference Abstract | 22-вер-2022 | 19-жов-2022 | Умови для напівпрепаративного електрофорезу протеїнів молока | Юкало, Володимир Глібович; Дацишин, Катерина Євгенівна; Крупа, Ольга Миколаївна; Сторож, Людмила Анатоліївна; Yukalo, V.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, L. |