Browsing by Affiliation Херсонський національний технічний університет, Україна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract16-十一月-201725-一月-2018Вибір виду моделювання пасажиропотоківЛуб’яний, П. В.; Якименко, С. В.; Музалевська, Юлія Юріївна; Lubyani, P. V.; Yakymenko, S. V.; Muzalevskaya, Y. Y.
Conference Abstract10-十月-201915-十一月-2019Визначення показників якості вітчизняних борошняних кондитерських виробівГаргаун, Руслана; Куник, Олександра; Сарібєкова, Діана; Доценко, Анастасія; Harhaun, Ruslana; Kunik, Oleksandra; Saribekova, Diana; Dotsenko, Anastasia
Article8-十月-201521-十二月-2015Визначення якості виноградних винСалєба, Людмила; Сарібєкова, Діана; Salieba, Liudmyla; Saribekova, Diana
Conference Abstract10-十月-201915-十一月-2019Визначення ідентифікаційних ознак пресової нерафінованої рослинної оліїКуник, Олександра; Гром, Ганна; Сарібєкова, Діана; Kunik, Oleksandra; Grom, Hanna; Saribekova, Diana
Article17-十一月-201625-一月-2017Використання обладнання каркасних компоновок з МПС для абразивної обробки та випробування нових матеріалівФедорчук, Д. Д.; Рачинський, В. В.; Півень, С. М.; Fedorchuk, D. D.; Rachinskiy, V. V.; Piven, S. M.
Conference Abstract11-五月-201712-十二月-2017Використання плакованих порошків для нанесення плазмових покриттівСєліверстова, С. Р.; Seliverstov, I.; Seliverstova, S.
Article19-五月-201521-一月-2016Використання теорії Байєса при управлінні інноваційним розвитком харчових підприємствВасильченко, Катерина; Vasilchenko, Katerina
Article19-十一月-20141-二月-2016До фізико-хімічних основ розробки ресурсоощадної технології гідрофобізації тканинМіщенко, Г. В.; Расторгуєва, М. Й.; Назарова, В. В.; Mischenko, H. V.; Rastorgueva, M. Y.; Nazarova, V. V.
Article8-十月-201521-十二月-2015Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жируСарібєкова, Ю. Г.; Куник, О. М.; Семешко, О. Я.; Saribyekova, Yu.; Kunik, A.; Semeshko, O.
Conference Abstract11-十月-201728-十月-2017Експертна оцінка якості соків та нектарів вітчизняного виробництваКуник, О. М.; Сарібєкова, Д. Г.; Салєба, Л. В.; Куриленко, Т.; Kunik, A.; Saribekova, D.; Saleba, L.; Kurilenko, T.
Article17-十一月-201625-一月-2017Ефективність та економічність технології плазмового покриття при відновленні поверхонь деталей рульових рейок автотранспортуКлюєва, О. О.; Klyueva, O. O.
Conference Abstract6-六月-202428-六月-2024Залишкові напруження в плазмових ущільнюючих покриттях авіаційних двигунівСмирнов, Ігор; Чорний, Андрій; Сєліверстов, Ігор; Лисак, Володимир; Сопленко, Тимофій; Smirnov, Igor; Chornyi, Andrii; Sieliverstov, Ihor; Lysak, Volodymyr; Soplenko, Tymofii
Article19-五月-201521-一月-2016Застосування системи НАССР при виробництві нових закусочних консервівСтоянова, Ольга; Зубкова, Катерина; Короленко, Віра; Stoyanova, Olga; Zubkova, Kateruna; Korolenko, Vira
Article8-十月-201521-十二月-2015Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробівСарібєкова, Д. Г.; Куник, О. М.; Салєба, Л. В.; Сарібеков, Г. С.; Saribekova, D.; Kunik, A.; Saleba, L.; Saribekov, G.
Article19-五月-201521-一月-2016Компьютерно-информационные технологии регулирования туристического спросаSharko, Margarita; Volynets, Tatiana; Donieva, Natalya; Шарко, Маргарита; Волынец, Тетяна; Донева, Наталя
Article8-十月-201521-十二月-2015Контроль якості при виробництві нових видів консервівТіхосова, Ганна; Стоянова, Ольга; Зубкова, Катерина; Stoyanova, O. V.; Zubkova, K. V.
Conference Abstract11-十月-201728-十月-2017Оцінка якості меду різного ботанічного походженняСалєба, Л. В.; Кудельська, А. В.; Saleba, L.; Kudelskaya, A.
Conference Abstract10-十月-201915-十一月-2019Оцінка якості натуральної смаженої кави в зернахБєлка, Аліна; Салєба, Людмила; Belka, Alina; Saleba, Liudmyla
Article17-十一月-201625-一月-2017Перспективи використання плазмових покриттів з ультра- та нанодисперсними складовимиСєліверстова, Ю. І.; Сєліверстов, І. А.; Seliverstova, J. I.; Seliverstov, I. A.
Article25-十一月-201518-二月-2016Система підтримки прийняття рішень для підприємства виробництва макаронних виробівСарафаннікова, Н. В.; Sarafannikova, N.