Yazar Дацишин, К. Є.
Gösterilen sonuçlar 1 - 4 den 4
| Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
| Conference Abstract | 25-Eyl-2025 | 28-Eki-2025 | Аналіз, виділення і використання основних білків молока в харчових технологіях | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Дацишин, К. Є.; Крупа, Ольга Ммиколаївна; Сторож, С. І.; Yukalo, V.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.; Krupa, O.; Storozh, S. |
| Conference Abstract | 25-Eyl-2025 | 28-Eki-2025 | Використання спіруліни у технології сиркових виробів | Дацишин, К. Є.; Воробець, Д. І.; Datsyshyn, K. Ye.; Vorobets, D. I. |
| Conference Abstract | 11-Ara-2024 | 24-Oca-2025 | Застосування борошна кіноа у сиркових виробах | Дуда, М. І.; Дацишин, К. Є.; Duda, M. I.; Datsyshyn, K. Ye. |
| Conference Abstract | 11-Ara-2024 | 24-Oca-2025 | Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої олії | Криса, П. В.; Качарай, Б. М.; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Дацишин, К. Є.; Krysa, P.; Kacharay, B.; Lialyk, A.; Kravcheniuk, K.; Datsyshyn, K. |