Browsing by Author Далєвська, Діана Ярославівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference Abstract25-Nov-202024-Mar-2021Вплив біологічного активного йоду на органолептичні показники кефіруДалєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract6-Dec-202321-Jan-2024Дослідження фізико-хімічних показників ряжанки в процесі ферментаціїПокотило, Олег Степанович; Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Pokotylo, O. S.; Dalievska, D. Ya.; Dalievsky, V. M.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Органолептичні показники ряжанки з підвищеним вмістом біологічно активного йодуДалєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M.
Conference Abstract20-May-202123-Jun-2021Оцінка органолептичних показників кефіру з додаванням біологічно активного йоду в процесі зберіганняДалєвська, Діана Ярославівна; Покотило, О. С.; Dalievska, D. Y.; Pokotylo, O. S.
DissertationDec-202120-Dec-2021Технологія виготовлення молока та молочнокислих продуктів з використанням біологічно активного йодуДалєвська, Діана Ярославівна
Conference Abstract24-May-202319-Jul-2023Хімічний склад води біологічно активної добавки «Йодіс-концентрат»Далєвська, Діана Ярославівна; Далєвський, В. М.; Dalievska, D. Y.; Dalievskyi, V. M.