Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154
Titulua: | Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр |
Egilea: | Федишин, Ірина Богданівна Нагорняк, Галина Степанівна Кузь, Тетяна Іванівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І. Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр. – Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2019. – 30 с. |
Gordailuaren-data: | 2019 |
Date of entry: | 5-Jul-2020 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Gako-hitzak: | інноваційний розвиток, готельно-ресторанна справа, підприємство, бізнес-структури |
Laburpena: | Наведено методичні вказівки щодо самостійної роботи та виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр усіх форм навчання з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання із дисципліни «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі». |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154 |
Copyright owner: | ©Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І., 2019 |
Content type: | Methodical recommendations |
Bildumetan azaltzen da: | Матеріали інших конференцій, семінарів, читань |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
Методичка СР та ІНДЗ.docx | 237,28 kB | Microsoft Word XML | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.