Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154
Títol: Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр
Autor: Федишин, Ірина Богданівна
Нагорняк, Галина Степанівна
Кузь, Тетяна Іванівна
Bibliographic description (Ukraine): Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І. Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр. – Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2019. – 30 с.
Data de publicació: 2019
Date of entry: 5-de -2020
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Paraules clau: інноваційний розвиток, готельно-ресторанна справа, підприємство, бізнес-структури
Resum: Наведено методичні вказівки щодо самостійної роботи та виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр усіх форм навчання з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання із дисципліни «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі».
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154
Copyright owner: ©Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І., 2019
Content type: Methodical recommendations
Apareix a les col·leccions:Матеріали інших конференцій, семінарів, читань

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
Методичка СР та ІНДЗ.docx237,28 kBMicrosoft Word XMLVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.