Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154
Tytuł: | Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр |
Authors: | Федишин, Ірина Богданівна Нагорняк, Галина Степанівна Кузь, Тетяна Іванівна |
Cytat: | Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І. Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр. – Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2019. – 30 с. |
Data wydania: | 2019 |
Date of entry: | 5-lip-2020 |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Słowa kluczowe: | інноваційний розвиток, готельно-ресторанна справа, підприємство, бізнес-структури |
Abstract: | Наведено методичні вказівки щодо самостійної роботи та виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр усіх форм навчання з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання із дисципліни «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі». |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154 |
Właściciel praw autorskich: | ©Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І., 2019 |
Typ zawartości: | Methodical recommendations |
Występuje w kolekcjach: | Матеріали інших конференцій, семінарів, читань |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичка СР та ІНДЗ.docx | 237,28 kB | Microsoft Word XML | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi