Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154
Tytuł: Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр
Authors: Федишин, Ірина Богданівна
Нагорняк, Галина Степанівна
Кузь, Тетяна Іванівна
Cytat: Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І. Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр. – Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2019. – 30 с.
Data wydania: 2019
Date of entry: 5-lip-2020
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Słowa kluczowe: інноваційний розвиток, готельно-ресторанна справа, підприємство, бізнес-структури
Abstract: Наведено методичні вказівки щодо самостійної роботи та виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр усіх форм навчання з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання із дисципліни «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі».
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154
Właściciel praw autorskich: ©Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І., 2019
Typ zawartości: Methodical recommendations
Występuje w kolekcjach:Матеріали інших конференцій, семінарів, читань

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Методичка СР та ІНДЗ.docx237,28 kBMicrosoft Word XMLPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi