Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154
Titel: | Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр |
Författare: | Федишин, Ірина Богданівна Нагорняк, Галина Степанівна Кузь, Тетяна Іванівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І. Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр. – Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2019. – 30 с. |
Utgivningsdatum: | 2019 |
Date of entry: | 5-jul-2020 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Nyckelord: | інноваційний розвиток, готельно-ресторанна справа, підприємство, бізнес-структури |
Sammanfattning: | Наведено методичні вказівки щодо самостійної роботи та виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр усіх форм навчання з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання із дисципліни «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі». |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154 |
Copyright owner: | ©Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І., 2019 |
Content type: | Methodical recommendations |
Samling: | Матеріали інших конференцій, семінарів, читань |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичка СР та ІНДЗ.docx | 237,28 kB | Microsoft Word XML | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!