Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154
Titolo: Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр
Autori: Федишин, Ірина Богданівна
Нагорняк, Галина Степанівна
Кузь, Тетяна Іванівна
Bibliographic description (Ukraine): Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І. Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр. – Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2019. – 30 с.
Data: 2019
Date of entry: 5-lug-2020
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Parole chiave: інноваційний розвиток, готельно-ресторанна справа, підприємство, бізнес-структури
Abstract: Наведено методичні вказівки щодо самостійної роботи та виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр усіх форм навчання з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання із дисципліни «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі».
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154
Copyright owner: ©Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І., 2019
Content type: Methodical recommendations
È visualizzato nelle collezioni:Матеріали інших конференцій, семінарів, читань

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato 
Методичка СР та ІНДЗ.docx237,28 kBMicrosoft Word XMLVisualizza/apri


Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.