Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Tytuł: Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Authors: Дацишин, Катерина Євгенівна
Рибак, Ольга Миколаївна
Cytat: Метод. вказівки до виконання практичних робіт. Технологія отримання та первинного оброблення молока для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка молока» / уклад. : О.М. Рибак, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 52 с.
Data wydania: 2017
Date of entry: 13-wrz-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Typ zawartości: Methodical recommendations
Methodical recommendations
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Методичка_брошура Основи отрим.-converted (2).pdf205,29 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora