Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Tytuł: | Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
Authors: | Дацишин, Катерина Євгенівна Рибак, Ольга Миколаївна |
Cytat: | Метод. вказівки до виконання практичних робіт. Технологія отримання та первинного оброблення молока для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка молока» / уклад. : О.М. Рибак, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 52 с. |
Data wydania: | 2017 |
Date of entry: | 13-wrz-2018 |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | ТНТУ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940 |
Typ zawartości: | Methodical recommendations Methodical recommendations |
Występuje w kolekcjach: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура Основи отрим.-converted (2).pdf | 205,29 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora