Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Título : | Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
Autor : | Дацишин, Катерина Євгенівна Рибак, Ольга Миколаївна |
Bibliographic description (Ukraine): | Метод. вказівки до виконання практичних робіт. Технологія отримання та первинного оброблення молока для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка молока» / уклад. : О.М. Рибак, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 52 с. |
Fecha de publicación : | 2017 |
Date of entry: | 13-sep-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940 |
Content type: | Methodical recommendations Methodical recommendations |
Aparece en las colecciones: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура Основи отрим.-converted (2).pdf | 205,29 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador