Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Titulua: | Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
Egilea: | Дацишин, Катерина Євгенівна Рибак, Ольга Миколаївна |
Bibliographic description (Ukraine): | Метод. вказівки до виконання практичних робіт. Технологія отримання та первинного оброблення молока для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка молока» / уклад. : О.М. Рибак, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 52 с. |
Gordailuaren-data: | 2017 |
Date of entry: | 13-Sep-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940 |
Content type: | Methodical recommendations Methodical recommendations |
Bildumetan azaltzen da: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура Основи отрим.-converted (2).pdf | 205,29 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak