Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Title: Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Authors: Дацишин, Катерина Євгенівна
Рибак, Ольга Миколаївна
Bibliographic description (Ukraine): Метод. вказівки до виконання практичних робіт. Технологія отримання та первинного оброблення молока для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка молока» / уклад. : О.М. Рибак, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 52 с.
Issue Date: 2017
Date of entry: 13-Sep-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Content type: Methodical recommendations
Methodical recommendations
Appears in Collections:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка_брошура Основи отрим.-converted (2).pdf205,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools