Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Titel: | Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» |
Författare: | Дацишин, Катерина Євгенівна Рибак, Ольга Миколаївна |
Bibliographic description (Ukraine): | Метод. вказівки до виконання практичних робіт. Технологія отримання та первинного оброблення молока для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка молока» / уклад. : О.М. Рибак, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 52 с. |
Utgivningsdatum: | 2017 |
Date of entry: | 13-sep-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | ТНТУ |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940 |
Content type: | Methodical recommendations Methodical recommendations |
Samling: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура Основи отрим.-converted (2).pdf | 205,29 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg