Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886
Tytuł: Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1
Authors: Андрушків Б. М., Владимир О. М., Дудкін П. Д., Малюта Л. Я., Марценко Н. С., Мельник Л. М., Нагорняк Г. С., Островська Г. Й., Паляниця В. А., Стойко І. І., Ціх Г. В., Шерстюк Р. П.,
Cytat: Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с.
Data wydania: 2018
Date of entry: 4-lip-2018
UDC: УДК 658
BBK: ББК 65.9(4Укр)424.1
Abstract: На сторінках книги у доступній формі розкриваються загальні характеристики навчального процесу для тих, хто хоче самостійно чи стаціонарно навчатись за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”. Читачеві пропонуються найпоширеніші і випробувані часом основні поняття та визначення згідно навчальних курсів, застосування яких підсилить здатність до управління господарською діяльністю підприємств готельного та ресторанного бізнесу. Посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, викладачів, працівників готельної та туристичної сфери, усіх, хто цікавиться розвитком сфери гостинності.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Еларта.docx28,2 kBMicrosoft Word XMLPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora