このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886
タイトル: Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1
著者: Андрушків Б. М., Владимир О. М., Дудкін П. Д., Малюта Л. Я., Марценко Н. С., Мельник Л. М., Нагорняк Г. С., Островська Г. Й., Паляниця В. А., Стойко І. І., Ціх Г. В., Шерстюк Р. П.,
Bibliographic description (Ukraine): Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с.
発行日: 2018
Date of entry: 4-7月-2018
UDC: УДК 658
BBK: ББК 65.9(4Укр)424.1
抄録: На сторінках книги у доступній формі розкриваються загальні характеристики навчального процесу для тих, хто хоче самостійно чи стаціонарно навчатись за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”. Читачеві пропонуються найпоширеніші і випробувані часом основні поняття та визначення згідно навчальних курсів, застосування яких підсилить здатність до управління господарською діяльністю підприємств готельного та ресторанного бізнесу. Посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, викладачів, працівників готельної та туристичної сфери, усіх, хто цікавиться розвитком сфери гостинності.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886
出現コレクション:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Еларта.docx28,2 kBMicrosoft Word XML見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール