Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886
Pealkiri: Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1
Autor: Андрушків Б. М., Владимир О. М., Дудкін П. Д., Малюта Л. Я., Марценко Н. С., Мельник Л. М., Нагорняк Г. С., Островська Г. Й., Паляниця В. А., Стойко І. І., Ціх Г. В., Шерстюк Р. П.,
Bibliographic description (Ukraine): Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с.
Ilmumisaasta: 2018
Date of entry: 4-juu-2018
UDC: УДК 658
BBK: ББК 65.9(4Укр)424.1
Kokkuvõte: На сторінках книги у доступній формі розкриваються загальні характеристики навчального процесу для тих, хто хоче самостійно чи стаціонарно навчатись за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”. Читачеві пропонуються найпоширеніші і випробувані часом основні поняття та визначення згідно навчальних курсів, застосування яких підсилить здатність до управління господарською діяльністю підприємств готельного та ресторанного бізнесу. Посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, викладачів, працівників готельної та туристичної сфери, усіх, хто цікавиться розвитком сфери гостинності.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886
Asub kollektsiooni(de)s:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Еларта.docx28,2 kBMicrosoft Word XMLVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin vahendid