Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886
Title: | Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1 |
Authors: | Андрушків Б. М., Владимир О. М., Дудкін П. Д., Малюта Л. Я., Марценко Н. С., Мельник Л. М., Нагорняк Г. С., Островська Г. Й., Паляниця В. А., Стойко І. І., Ціх Г. В., Шерстюк Р. П., |
Bibliographic description (Ukraine): | Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с. |
Issue Date: | 2018 |
Date of entry: | 4-Jul-2018 |
UDC: | УДК 658 |
BBK: | ББК 65.9(4Укр)424.1 |
Abstract: | На сторінках книги у доступній формі розкриваються загальні характеристики навчального процесу для тих, хто хоче самостійно чи стаціонарно навчатись за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”. Читачеві пропонуються найпоширеніші і випробувані часом основні поняття та визначення згідно навчальних курсів, застосування яких підсилить здатність до управління господарською діяльністю підприємств готельного та ресторанного бізнесу. Посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, викладачів, працівників готельної та туристичної сфери, усіх, хто цікавиться розвитком сфери гостинності. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886 |
Appears in Collections: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Еларта.docx | 28,2 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools