Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886
Titre: Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1
Auteur(s): Андрушків Б. М., Владимир О. М., Дудкін П. Д., Малюта Л. Я., Марценко Н. С., Мельник Л. М., Нагорняк Г. С., Островська Г. Й., Паляниця В. А., Стойко І. І., Ціх Г. В., Шерстюк Р. П.,
Bibliographic description (Ukraine): Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с.
Date de publication: 2018
Date of entry: 4-jui-2018
UDC: УДК 658
BBK: ББК 65.9(4Укр)424.1
Résumé: На сторінках книги у доступній формі розкриваються загальні характеристики навчального процесу для тих, хто хоче самостійно чи стаціонарно навчатись за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”. Читачеві пропонуються найпоширеніші і випробувані часом основні поняття та визначення згідно навчальних курсів, застосування яких підсилить здатність до управління господарською діяльністю підприємств готельного та ресторанного бізнесу. Посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, викладачів, працівників готельної та туристичної сфери, усіх, хто цікавиться розвитком сфери гостинності.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886
Collection(s) :Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Еларта.docx28,2 kBMicrosoft Word XMLVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration