Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886
Titel: | Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1 |
Författare: | Андрушків Б. М., Владимир О. М., Дудкін П. Д., Малюта Л. Я., Марценко Н. С., Мельник Л. М., Нагорняк Г. С., Островська Г. Й., Паляниця В. А., Стойко І. І., Ціх Г. В., Шерстюк Р. П., |
Bibliographic description (Ukraine): | Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с. |
Utgivningsdatum: | 2018 |
Date of entry: | 4-jul-2018 |
UDC: | УДК 658 |
BBK: | ББК 65.9(4Укр)424.1 |
Sammanfattning: | На сторінках книги у доступній формі розкриваються загальні характеристики навчального процесу для тих, хто хоче самостійно чи стаціонарно навчатись за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”. Читачеві пропонуються найпоширеніші і випробувані часом основні поняття та визначення згідно навчальних курсів, застосування яких підсилить здатність до управління господарською діяльністю підприємств готельного та ресторанного бізнесу. Посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, викладачів, працівників готельної та туристичної сфери, усіх, хто цікавиться розвитком сфери гостинності. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886 |
Samling: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
Еларта.docx | 28,2 kB | Microsoft Word XML | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg