Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Rezultaty 1-19 z 19.
  • poprzedni
  • 1
  • następny
Pozycje polecane:
TypData wydaniaDate wejściaTytułAutor(zy)
Master Thesisgru-202331-gru-2023Впровадження інноваційних проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі кафе «Вайб»)Іваник, Наталія Михайлівна; Ivanyk, Nataliia
Master Thesisgru-202316-sty-2024Удосконалення асортиментної політики у закладах ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)Капаць, Катерина Михайлівна; Kapats, Kateryna
Master Thesisgru-202329-gru-2023Інноваційні технології у готельному господарстві (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Дячун, Михайло Романович; Dyachun, Mykhailo
Master Thesisgru-20232-sty-2024Інноваційні напрями удосконалення ефективності виробничо-господарської діяльності підприємства ресторанної індустрії (на прикладі кафе-бару «Росинка»)Яремко, Діана Богданівна; Yaremko, Diana
Master Thesisgru-20239-sty-2024Цінова політика підприємства на ринку продукції та послуг ресторанного господарства (на прикладі Суші-ланж «NORI»)Парнета, Павло Григорович; Parneta, Pavlo
Master Thesisgru-202328-gru-2023Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності (на прикладі лаунж-бару «Za sklom»)Бойко, Аліна Юріївна; Boiko, Alina
Master Thesisgru-202329-gru-2023Удосконалення маркетингової діяльності закладу громадського харчування (на прикладі гастро-пабу «Natura»)Вишньовський, Орест Андрійович; Vyshnovskyi, Orest
Master Thesisgru-202329-gru-2023Управління якістю послуг на підприємстві готельного господарства (на прикладі ТОВ «Готель «Ужгород»)Шевчук, Надія Сергіївна; Shevchuk, Nadiia
Master Thesisgru-202316-sty-2024Стратегічне управління підприємством готельно-ресторанної сфери (на прикладі готелю Тернопіль, ПрАТ «Тернопіль-готель»)Когут, Роман Романович; Kohut, Roman
Master Thesisgru-202329-gru-2023Розвиток системи управління людськими ресурсами підприємств ресторанної індустрії (на прикладі бару «Віта»)Цьопик, Василина Миколаївна; Tsopyk, Vasylyna
Master Thesisgru-20239-sty-2024Механізм формування іміджу в готельно-ресторанному бізнесі (на прикладі готелю «Вінниця», ПрАТ «Савой»)Боднар, Василь Петрович; Bodnar, Vasyl
Master Thesisgru-202326-gru-2023Використання сучасних інструментів управління персоналом на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус»)Старик, Павло Володимирович; Staryk, Pavlo
Master Thesisgru-202327-gru-2023Розробка стратегії розвитку готельно-ресторанного комплексу як екологічно відповідального закладу (на прикладі ПрАТ «Готельний комплекс «Братислава»)Замрій, Марта Ігорівна; Zamrii, Marta
Master Thesisgru-202327-gru-2023Розвиток маркетингу послуг у закладі громадського харчування (на прикладі кафе «Пиріжкова»)Кіпибіда, Людмила Олегівна; Kipybida, Liudmyla
Master Thesisgru-20239-sty-2024Особливості управління та функціонування закладу сфери гостинності (на прикладі ТОВ “Готельний комплекс “Глобус”)Манжула, Тамара Євгеніївна; Manzhula, Tamara
Master Thesisgru-20239-sty-2024Удосконалення стратегії інноваційного розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)Катола, Максим Романович; Katola, Maksym
Master Thesisgru-202325-sty-2024Напрями вдосконалення організації управління персоналом у закладі ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Едем”)Солтис, Михайло Віталійович; Soltys, Mikhailo
Master Thesisgru-202316-sty-2024Інноваційні напрями удосконалення діяльності закладу громадського харчування (на прикладі кав’ярні «Spar Express»)Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna
Master Thesisgru-202325-sty-2024Удосконалення механізму використання сучасних управлінських інновацій на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Галич”)Гошко, Арсен Юрійович; Goshko, Arsen
Rezultaty 1-19 z 19.
  • poprzedni
  • 1
  • następny