Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20651
Titel: | "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2 |
Autor(en): | Рибак, Ольга Миколаївна Сторож, Людмила Анатолівна Дацишин, Катерина Євгенівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Технологія молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія”, спеціалізації "Зберігання, консервування та переробки молока" . / Уклад.: Рибак О.М, Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 50 с. |
Erscheinungsdatum: | Jan-2017 |
Date of entry: | 11-Mai-2017 |
Content: | Технології молочних консервів Лабораторна робота №17. Вивчення показників якості молока незбираного для виробництва молочних консервів. Лабораторна робота №18. Вивчення процесу нормалізації молочної сировини для виробництва молочних консервів. Лабораторна робота №19. Вивчення технологічного процесу виробництва згущеного молока з цукром. Лабораторна робота №20. Вивчення технологічного процесу виробництва згущеного молока з цукром та наповнювачами. Технології перероблення вторинної молочної сировини Лабораторна робота №21. Вивчення технологічного процесу виробництва молочних десертів із вторинної молочної сировини. Лабораторна робота №22. Вивчення технологічного процесу виробництва казеїну. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20651 |
Enthalten in den Sammlungen: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура Ч(5).pdf | 4,38 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge