Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20651
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рибак, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатолівна | - |
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-11T07:28:03Z | - |
dc.date.available | 2017-05-11T07:28:03Z | - |
dc.date.issued | 2017-01 | - |
dc.identifier.citation | Технологія молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія”, спеціалізації "Зберігання, консервування та переробки молока" . / Уклад.: Рибак О.М, Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 50 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20651 | - |
dc.description.tableofcontents | Технології молочних консервів Лабораторна робота №17. Вивчення показників якості молока незбираного для виробництва молочних консервів. Лабораторна робота №18. Вивчення процесу нормалізації молочної сировини для виробництва молочних консервів. Лабораторна робота №19. Вивчення технологічного процесу виробництва згущеного молока з цукром. Лабораторна робота №20. Вивчення технологічного процесу виробництва згущеного молока з цукром та наповнювачами. Технології перероблення вторинної молочної сировини Лабораторна робота №21. Вивчення технологічного процесу виробництва молочних десертів із вторинної молочної сировини. Лабораторна робота №22. Вивчення технологічного процесу виробництва казеїну. | en_US |
dc.title | "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2 | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура Ч(5).pdf | 4,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора