Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20651
Title: "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2
Authors: Рибак, Ольга Миколаївна
Сторож, Людмила Анатолівна
Дацишин, Катерина Євгенівна
Bibliographic description (Ukraine): Технологія молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія”, спеціалізації "Зберігання, консервування та переробки молока" . / Уклад.: Рибак О.М, Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 50 с.
Issue Date: Jan-2017
Date of entry: 11-May-2017
Content: Технології молочних консервів Лабораторна робота №17. Вивчення показників якості молока незбираного для виробництва молочних консервів. Лабораторна робота №18. Вивчення процесу нормалізації молочної сировини для виробництва молочних консервів. Лабораторна робота №19. Вивчення технологічного процесу виробництва згущеного молока з цукром. Лабораторна робота №20. Вивчення технологічного процесу виробництва згущеного молока з цукром та наповнювачами. Технології перероблення вторинної молочної сировини Лабораторна робота №21. Вивчення технологічного процесу виробництва молочних десертів із вторинної молочної сировини. Лабораторна робота №22. Вивчення технологічного процесу виробництва казеїну.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20651
Appears in Collections:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка_брошура Ч(5).pdf4,38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools