Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20651
Título: "Технологія молока і молочних продуктів" методичні вказівки до виконання лабораторних робіт, Частина 2
Authors: Рибак, Ольга Миколаївна
Сторож, Людмила Анатолівна
Дацишин, Катерина Євгенівна
Bibliographic description (Ukraine): Технологія молока і молочних продуктів. Частина 2. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія”, спеціалізації "Зберігання, консервування та переробки молока" . / Уклад.: Рибак О.М, Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 50 с.
Data de edición: Jan-2017
Date of entry: 11-May-2017
Content: Технології молочних консервів Лабораторна робота №17. Вивчення показників якості молока незбираного для виробництва молочних консервів. Лабораторна робота №18. Вивчення процесу нормалізації молочної сировини для виробництва молочних консервів. Лабораторна робота №19. Вивчення технологічного процесу виробництва згущеного молока з цукром. Лабораторна робота №20. Вивчення технологічного процесу виробництва згущеного молока з цукром та наповнювачами. Технології перероблення вторинної молочної сировини Лабораторна робота №21. Вивчення технологічного процесу виробництва молочних десертів із вторинної молочної сировини. Лабораторна робота №22. Вивчення технологічного процесу виробництва казеїну.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20651
Aparece nas ColecciónsНавчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Методичка_брошура Ч(5).pdf4,38 MBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas